Kycklinggratäng


Ikväll massakerade jag en hel kyckling och resultatet blev en kycklinggratäng. Helt okej, ganska god till och med. Öppnade även en flaska vin vilket kanske inte var så.. smalt... :( Men gott! Man lever ju bara en gång. Vin är inte så farligt. Det innehåller väldigt lite kolhydrater (sockerarter) och bryts ner i kroppen till acetaldehyd som sedan bryts ner till ättikssyra. Men eftersom alkoholen bryts ner före annan föda bör man inte konsumera så mycket i kombination med annat intag som innehåller energi.

Nu ska jag diska undan och fixa mina naglar lite.

/Sarah

Proteinkaka med hallon

Värmen försvann plötsligt när jag var ute så gick hem, kommer nog att börja regna snart. Blir med andra ord ingen promenad eller jogg idag, var faktiskt riktigt länge sedan när jag tänker efter... Får bli ett projekt att ta tag i. Så härligt att springa när man väl kommit igång! Kanske blir lättare när några kilon har försvunnit...

Passade på att göra en proteinkaka med egenplockade hallon (okej, morsan som har plockat dem) från frysen. Ser inte mycket ut för världen, men den smakar jättebra för att knappt innehålla några kolhydrater eller något fett. Gott att göra med kakao eller med skal och saft från en citron om man blir sugen på något sött.


Erythritol is the shit!

Vardagsshopping


Var tvungen att köpa en ny foundation då den förra börjar sina. Har sedan ett tag tillbaka fastnat för Estée Lauder's Double Wear. Har den i två nyanser (shell och pale almond) som jag blandar efter behag. Perfekt då man på sommaren kan vara en blekfis för att några dagar senare ha fått lite bränna. Bra att den är riktigt dryg men minus för att det inte är någon pumpflaska samt att den är i glas.

Expediten var jättesöt och gav mig en provmascara på köpet, får väl se om den är bättre än MaxFactors Falsh Lash Effect. Använde Hypnose från Lancome ett tag, men tyckte inte den var värd priset.

Köpte också några toppar och ett billigt nagellack till skogssemern nästa vecka..



/Sarah


Frukost Time!


Sov så dåligt inatt, grannarna spelade hög musik ovanför till klockan 2 då sambon gick upp och knackade på (de flesta känner varandra i vår brf) och grannarna var tydligen stupfulla. Visst, det får man vara, synd bara att vi inte ägde ett par öronproppar. Kanske dags att inskaffa...

Idag väntar lite shopping, ska se om jag hittar släta stora spolar i någon butik, kanske Åhlens? Sedan måste jag städa och såklart jobba. Vad vore livet utan jobb? :-)

Men först -det bästa på hela dagen: FRUKOST!

/Sarah

Middag


Idag fick det bli snabbmat till middag, senapsbiff med sallad och blomkål. Nu ska jag dricka mitt kaffe till klockan åtta med stjärnorna! Ikväll väntar en (dålig) skräckfilm, blir svårt utan något att tugga på...

Den typiska sommarfällan..

... har jag insett att jag nu hamnat i. För mycket god mat, för mycket vin, förlite aktivitet... För att en dag vakna upp och inse och byxorna knappt går att stänga! Jag som skulle vara så jävla snygg på stranden i sommar, som jag för övrigt inte ens har besökt... Kan inte visa mig i badkläder just nu.
Men nu ska det fan bli ändring! Om jag inte gör det nu kommer jag snart vakna upp och inse att jag förvandlats till en valross. Fy. Jag har varit en valross en gång på närmare 90kg och dit vill jag aldrig mer!
Därför startar jag nu denna bloggen, inte för att jag är så intresserad av att ha många läsare, utan för att jag inte ska kunna gömma mig och mina kilon trots att jag tillsvidare förblir anonym.

Nu ska jag häva i mig en kopp kaffe till och lite vatten, sen ska jag dra ut.

Bye bye

/Sarah

RSS 2.0