Blåbärspaj på nyttigt vis



Till pajform 24cm i diameter:

*250g blåbär
*2 ägg
*0,5dl sukrin / sötin
*5 msk mandekmjöl
*ca 125g lättkvarg 0,1% (halv burk)
*ca 1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver



Vispa ägg och sukrin fluffigt, sen ner med resten!



Ok, kolla inte förnoga i ugnen nu, minns inte när den rengjordes men det luktar inte brännt iallafall.



Grädda ca 15-20 min 200grader C, gärna i nedre delen av ugnen så den inte bränns.



Nu får den svalna lite medans jag och sonen drar ut på promenad. Blir gott till kaffet sen! Kanske äter resten till frukost imorgon!



Nu ska träningsskorna på så drar vi ut!


Kommentarer
Postat av: karin

du gör så pedagogiska uppställningar för dina recept! Ska du inte ta å ge ut en kokbok?

2011-07-29 @ 15:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0