Tacobiffar



Istället för chilibiffar så blev det tacobiffar (gillar att improvisera!), inget märkligt men heller inget vi tidigare provat.



Nötfärs, en stor gul lök grovriven på rivjärn (tänkte att man brukar ha ganska mycket lökpulver i tacokryddablandning), hackad chili, lite cayennepeppar, spiskummin, paprikapulver, några pressade vitlöksklyftor och salt knådades måttligt in med händerna.



Gillar nötbiffar av ung. handstorlek och ganska tjocka, då blir de saftigare tycker jag och det gör inget om de är lite rosa innuti.



Valde att ugnsbaka svamp och aubergine med endast lite salt som tillbehör, saknade avokado dock för avokadoröra :-(



Färdiga med lite persilja.



Sambons glutenfria majspasta, den var OK men tydligen med en liten bismak (?). Nu får vi se hur hans mage mår imorgonkväll.
Kolla vilka äckliga cp-tummar jag har, tänk om man kunde böja alla fingrar så!



Min middagstallrik med ett glas rött. Mottligt gott men jag blev proppmätt! Som sagt, saknade en god, fyllig avokadoröra till med lite olja och salt. Käkade kanske också förmycket jordnötter vid matlagningen...



Det som var kvar av min 300 g chipspåse fick åka i soporna efter att ha stått sedan söndagen vid min dator. Detta hade aldrig hänt förr, då hade jag givetvis käkat upp dem. Nu är jag inte inte ett dugg sugen! :-/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0